fbpx
Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής διοργανώνεται σε 55 περιοχές σε όλη την  Ελλάδα την 21η Ιουνίου και τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Ένωσης Δικαιούχων Έργων Μουσικής. Ωριμάζει και εξελίσσεται κάθε χρόνο, ξεφεύγει από τα όρια της διοργάνωσης και δίνει το έναυσμα, την ώθηση και τα κλειδιά σε όλους, ώστε να γίνουν ενεργά μέλη αυτής.

Οι άνθρωποι έχουν ανάγκη τη μουσική και η μουσική έχει ανάγκη τους ανθρώπους. Η μουσική είναι ο ήχος της καρδιάς μας που φτερουγίζει στο άπειρο. Είναι η γλώσσα της ψυχής μας που βρίσκει την σωτηρία της μέσα από αυτή. Είναι οι λέξεις που μας συντονίζουν και πολλά άλλα.

Ο σκοπός μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να μπορούμε να επικοινωνούμε, να ενωνόμαστε και να ζούμε έστω και για μια στιγμή, όλοι μαζί ! Η επιτυχημένη  πορεία που χαράξαμε από το 2018 έως σήμερα διοργανώνοντας την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής δημιουργήσαμε γέφυρες συνεργασίας σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο προκειμένου συμβάλουμε στην διάδοση και προβολή του Ιστορικού Χωριού των Κρουνών (πρώην Ρίσοβο). Η εμπειρία που αποκτήσαμε ως διοργανωτές είναι τεραστία και μας καθοδήγει στα επόμενα βήματα προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Οι στόχοι της Culture and Prosperity sce για την διοργάνωση είναι:

 • Η δημιουργία Στρατηγικών Γεωγραφικών Σημείων υλοποίησης.
 • Η ενθάρρυνση του Δημοκρατικού διαλόγου.
 • Η σύνδεση και ανάδειξη τοπικών γεγονότων, ηθών και εθίμων του χθες με το σήμερα.
 • Η προτεραιοποίηση της συμμετοχής ντόπιων καλλιτεχνών που επιθυμούν να προβάλουν το έργο τους.
 • Η ελεύθερη πρόσβαση των Πολιτών στις εκδηλώσεις.
 • Η ανάδειξη της σπουδαιότητας της παραγωγής αποτελεσμάτων στα πλαίσια του δημιουργικού και πολιτιστικού έργου των φυσικών προσώπων, των συλλόγων, φορέων του Πολιτισμού και της Δημιουργικής Γραφής, της Εκπαίδευσης κ.α.
 • Η απαλοιφή κοινωνικών, φυλετικών, θρησκευτικών και άλλων διακρίσεων προκειμένου να διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα το αίσθημα της Ελευθερίας της προσωπικότητας του ατόμου.
 • Η πρόσκληση επιχειρήσεων με σκοπό την προβολή των υπηρεσιών που προσφέρουν στις περιοχές που δραστηριοποιούνται.

Στρατηγική διαχείρισης – Υποστηρικτικές δομές

Η Culture and Prosperity sce επενδύει συνεχώς σε εναλλακτικές επιχειρηματικές δραστηριότητες εστιάζοντας στα οφέλη της Κοινωνικής Καινοτομίας, της Δημιουργικής Βιομηχανίας, του Δημιουργικού Τουρισμού και της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας.

Στα πλαίσια του Στρατηγικού Σχεδιασμού του φορέα, έχει εξασφαλίσει την διάθεση τεσσάρων  σημαντικών ειδικά σχεδιασμένων και εξοπλισμένων δομών έτσι ώστε να εξασφαλιστεί στο ελάχιστο η βιωσιμότητα της διοργάνωσης της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.

Δίκτυο Συνεργατών και Χορηγών

Η Culture and Prosperity s.c.e. ακολουθεί έναν εξιδεικευμένο βηματισμό έτσι ώστε να μπορέσει να τοποθετήσει σε πρώτο πλάνο τις τοπικές επιχειρήσεις και να συμβάλει στην προβολή και την διάδοση των υπηρεσιών τους. Σας προσκαλούμε να γίνετε ενεργός χορηγός για την διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής και να αξιοποιήσετε στο μέγιστο τις υπηρεσίες που προσφέρομε όπως:

 • Στρατηγική προβολής και παροχής υπηρεσιών.
 • Έκδοση απόδειξης για τα φυσικά πρόσωπα και τιμολόγιο για τα νομικά πρόσωπα και τις επιχειρήσεις για κάθε χρηματική συναλλαγή.
 • Συνεργασία με τον τοπικό τύπο για την έκδοση Δελτίου Τύπου κατά την έναρξη και την λήξη της διοργάνωσης.
 • Δημιουργία ενημερωτικού φυλλαδίου με τα λογότυπα των χορηγών (μόνο για επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα) .
 • Αναρτήσεις λογοτύπων των χορηγών. (μόνο για επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα)
 • Προβολή σε ιδιωτική ομάδα και στις σελίδες στο Facebook και στο Instagram.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial