Συνοδευτικά Μέτρα Δήμου Ζαχάρως

Τροποποίηση Φυσικού Αντικειμένου Συνοδευτικών Μέτρων Δήμου Ζαχάρως

Αξιότιμες/οι κυρίες/οι

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι κατόπιν ενημέρωσης του Επικεφαλή Εταίρου (Περιφερειακή Ενότητας Ηλείας) της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ηλείας και υποβολής σχετικού αιτήματος του φορέα υλοποίησης Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρησης Συλλογικού και Κοινωνικού σκοπού «Πολιτισμός και Ευημερία» τα Συνοδευτικά Μέτρα του Δήμου Ζαχάρως έχουν τροποποιηθεί συγκριτικά με την αρχική δημοσίευση (Δελτίο Τύπου)

Τα Συνοδευτικά Μέτρα του Δήμου Ζαχάρως μετα από έγκριση του παραπάνω αιτήματος θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά μέσω του λογαριασμού της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Συλλογικού και Κοινωνικού σκοπού Πολιτισμός και Ευημερία, εταίρου της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας, που διατηρεί στο YouTube, Facebook και Instagram.

Το αίτημα για την τροποποίηση του φυσικού αντικειμένου των Συνοδευτικών Μέτρων του Δήμου Ζαχάρως έγινε για λόγους διασφάλισης της υγείας των συμμετεχόντων πολιτών (ωφελουμένων) του Επιχειρησιακού Προγράμματος TEBA/FEAD καθώς και του στελεχιακού δυναμικού και των εισηγητών.

Τίτλος Δράσης

Στήριξη οικογενειών εν μέσω COVID – 19

Έναρξη Υλοποίησης

Λήξη Υλοποίησης

02 Απριλίου 2022

05 Ιουνίου 2022

Περιγραφή Έργου

Έχοντας ως δεδομένο το σκοπό των παρεχόμενων Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος TEBA εστιάσαμε σε τέσσερεις διαφορετικές θεματολογίες στα πεδία της Μουσικής, του Αθλητισμού, της Ψυχολογίας και της Νομικής με αντίστοιχες ειδικότητες εισηγητών. Οι θεματολογίες που θα αναπτυχθούν από τον εκάστοτε παραβρισκόμενο ομιλητή είναι αυτοτελής και διαμορφωμένες με βάση τις ανάγκες των οικογενειών που έχουν δημιουργηθεί κατά τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας. Κάθε οικογένεια αντιμετωπίζει πολύπλευρα και συνδυαστικά προβλήματα που λειτουργούν ως φαύλος κύκλος για κάθε μέλος της, από το μικρότερο (παιδιά) στο μεγαλύτερο (γονείς και οι γονείς αυτών) και αντίστροφα. Η κοινωνική απομόνωση, ο εγκλεισμός και η αδυναμία εκτόνωσης προς κάθε κατεύθυνση, αλλά και η αδυναμία φυσικής εργασίας, έχει αλλάξει όλη τη δυναμική των οικογενειών, επηρεάζοντας αρνητικά τον τρόπο ζωής όλων.

Οι παραπάνω θεματολογίες έχουν σκοπό να βοηθήσουν τις οικογένειες να βρουν τρόπους εκτόνωσης σε πολλά προβλήματα, μέσω της Μουσικής και του Αθλητισμού, αλλά και λύσεις, μέσω της Ψυχολογικής και Νομικής τοποθέτησης.

Οι ημερίδες βασίζονται σε μια ολοκληρωμένη άποψη για κάθε θέμα που θα αναπτυχθεί, το οποίο θα παρουσιαστεί εξελικτικά, με αυτοτελής εισηγήσεις, από την πρώτη έως και την πέμπτη παρουσίαση.

Διαδικτυακά σημεία παρουσίασης

Όσοι από τους ωφελούμενους δεν προλάβετε να παρακολουθήσετε τη μετάδοση της ημερίδας στο Facebook θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι θα γίνει αναμετάδοση στον παρακάτω σύνδεσμο:

Στοιχεία Επικοινωνίας Φορέα Υλοποίησης Συνοδευτικών Μέτρων

Εταίρος: Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Πολιτισμός και Ευημερία» (Culture and Prosperity s.c.e.)

Διεύθυνση: Τέρμα Ξενοφώντος Κρέστενα Ν. Ηλείας.

Υπεύθυνος Παρακολούθησης: Ταξιάρχης Ιωάννης Σαραντόπουλος

Ημέρες Επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή

Ώρες Επικοινωνίας: 11:00 – 13:00 και 18:00 – 20:00

Τηλ.: 2625400247 / 6939789142

Ε-mail: koinseppe@gmail.com

Site: www.cultureprosperity.eu

Στοιχεία Επικοινωνίας Δήμου Ζαχάρως

Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ζαχάρως

Σταθερό Τηλέφωνο: 2625360512

Σταθερό Τηλέφωνο: 2625360513

Ιστοσελίδα Δήμου / Κέντρο Κοινότητας  : https://www.zacharo.gr