fbpx
Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Τοποθέτηση Προέδρου Διοικούσας Επιτροπής της Πολιτισμός και Ευημερία Κοιν.Σ.Επ. στο πλαίσιο υλοποίησης της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στους Κρουνούς του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Αθανάσιος Σαραντόπουλος
Πρόεδρος Διοικούσας Επιτροπής
Πολιτισμός και Ευημερία Κοιν.Σ.Επ.
Πτυχιούχος Νομικών και Οικονομικών
Επιστημών του Α.Π.Θ

Η Πολιτισμός και Ευημερία Κοιν.Σ.Επ αποτελεί φορέας ανάπτυξης πολιτιστικών και κοινωνικών δράσεων με έδρα την Κρέστενα του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων με πολλές δράσεις και παρεμβάσεις σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας των πολιτών της περιφέρειας Ηλείας. Η δράση μας ξεκίνησε από το έτος 2013 και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα αναπτύσσοντας κάθε έτος σημαντικές δραστηριότητες και προσφοράς.

Ο σκοπός μας είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών, η γνώση των αναγκών των πολιτών και η παρέμβαση για την κάλυψη αυτών, η οργάνωση πολιτιστικών και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων για την γνωριμία και επαφή των πολιτών της περιφέρειας και του νομού μας, η προβολή των αρχαιολογικών θησαυρών της περιοχής, η προβολή των τοπικών προϊόντων και δραστηριοτήτων και της τοπικής κουλτούρας, η προβολή των ιδιαιτεροτήτων και της ομορφιάς των χωριών και των πόλεων της περιοχής ώστε να αυξηθεί η επισκεψιμότητά τους.

Καταφέραμε και επεκτείναμε τη δραστηριότητά μας σε πολλούς τομείς και οργανώσαμε συνέδρια, συμπράξεις και κλείσαμε συμφωνίες με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς που εκτελέσαμε και εκτελούμε με επιτυχία. Μεγάλες μας επιτυχίες είναι η συμμετοχή μας στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ που προσφέρουμε μουσική διδασκαλία και διδασκαλία μουσικών οργάνων σε παιδιά και νέους, ακόμη και εντελώς δωρεάν νομική συνδρομή σε ωφελούμενους. Σημαντική μας επιτυχία ήταν η οργάνωση της σύμπραξης για την κατασκευή του Παγκόσμιου Πάρκου Ολυμπιονικών έργου πνοής για της περιοχή και η οργάνωση RADIO WEB  και WEB TV.

Το Ιούνιο του 2018 αναλάβαμε με επιτυχία την διοργάνωση της γιορτής Ευρωπαϊκής Μουσικής ενώ το έτος 2019 επίσης διοργανώσαμε με επιτυχία την ίδια γιορτή από 21 έως 23 Ιουνίου 2019 στους Κρουνούς Ηλείας με συμμετοχές συλλόγων, πολιτιστικών φορέων, σχολών χορού, καλλιτεχνικών εργαστηρίων και πολιτών που δραστηριοποιούνται στην περιφέρειά μας, ενώ δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά των μουσικών εργαστηρίων να παρουσιάσουν τις επιδόσεις τους και την πρόοδό τους στο κοινό που παραβρέθηκε.

Στόχος μας είναι η ανάπτυξη των πολιτιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων, ο σχεδιασμός για την ανάπτυξη της περιοχής μέσω των δραστηριοτήτων του πολιτισμικού και αρχαιολογικού υλικού που παρέχει η περιφέρειά μας καθώς και η ανάπτυξη δραστηριοτήτων ωφέλειας προς τους πολίτες της περιφέρειάς μας.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial