Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Πολιτισμός και Ευημερία” ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ηλείας για την υλοποίηση Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του TEBA ενημερώνει τους ωφελούμενους των Δήμων : Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Ζαχάρως , Αρχαίας Ολυμπίας , Ανδραβίδας – Κυλλήνης για το Πρόγραμμα του Μηνός Ιουνίου 2019

Σημαντική Ενημέρωση

Τα Συνοδευτικά Μέτρα παρέχονται ως συνέχεια της διανομής τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής. Οι δικαιούχοι των Συνοδευτικών Μέτρων είναι οι δικαιούχοι του Κ.Ε.Α., οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν και στο Τ.Ε.Β.Α.

Προς Ωφελούμενους

Καλούνται όσοι ωφελούμενοι έχουν υποβάλει σχετική αίτηση για το Κ.Ε.Α. και έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν στο T.E.B.A. να απευθυνθούν στα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων τους ή στα γραφεία της Πολιτισμός και Ευημερία Κοιν.Σ.Επ. προκείμενου να ενταχθούν στο πρόγραμμα για να παρακολουθήσουν:

Μαθήματα Μουσικής και Μουσικοκινητικής Αγωγής για παιδιά ηλικίας 3 έως 18 ετών

Ομαδική Νομική Συμβουλευτική Ενηλίκων.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους

  • Αίτηση εγγραφής στο Κ.Ε.Α.
  • Αστυνομική Ταυτότητα.
  • Α.Μ.Κ.Α.
  • Α.Φ.Μ.

Εναλλακτικά

Οι ωφελούμενοι μπορούν να απευθυνθούν για να προμηθευτούν το Ενημερωτικό Φυλλάδιο και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην Αίτηση Συμμετοχής στα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων : Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Ζαχάρως, Αρχαίας Ολυμπίας και Ανδραβίδας – Κυλλήνης και στα γραφεία της Πολιτισμός και Ευημερία Κοιν.Σ.Επ. στα Κρέστενα Ν. Ηλείας επί της οδού Ξενοφώντος κατά τις απογευματινές ώρες 17:00 – 20:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Επίσης μπορούν να προμηθευτούν από τον διαδικτυακό τόπο : https://cultureprosperity.eu/?p=482 το Ενημερωτικό Φυλλάδιο, την Αίτηση Συμμετοχής για να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους και να την προσκομίσουν στα Κέντρα Κοινότητας των παραπάνω Δήμων ή στα γραφεία της Πολιτισμός και Ευημερία Κοιν.Σ.Επ.