fbpx
Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο
Δανειστική Βιβλιοθήκη στα Κρέστενα

 Η Δανειστική Βιβλιοθήκη δημιουργήθηκε από την Culture and Prosperity s.c.e. και λειτουργεί στα Κρέστενα του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων της Π.Ε. Ηλείας από το 2013. Διαθέτει πολλά βιβλία λογοτεχνίας, από τα οποία ο αναγνώστης μπορεί να δανείζεται. Εξυπηρετεί νέους και ενήλικες και επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση σε όσους αδυνατούν να αγοράσουν ένα βιβλίο.

Η Δανειστική βιβλιοθήκη ενισχύθηκε πρόσφατα με τη δωρεάν αποστολή βιβλίων από τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη – Livani Publishing Organization ενώ παράλληλα  αναμένονται κι άλλες αποστολές από άλλους Εκδοτικούς Οίκους και φυσικά πρόσωπα. Βρίσκεται στην έδρα της Culture and Prosperity sce και στις δομές Μουσικό Εργαστήρι και Central Knowledge Transferer HUB στα Κρέστενα του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας και δύναται να καλύψει την γεωγραφική έκταση των Δήμων: Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Ζαχάρως και Αρχαίας Ολυμπίας καθώς και του ορεινού όγκου.

Βασιλική Χαριλάου

Καλλιτεχνική Διευθύντρια

🤩 Ολοκαίνουργια βιβλία γέμισε το γραφείο μας!!!📖📚📚
 
💌 Στις 21/10/2022 παραλάβαμε στη Δανειστική Βιβλιοθήκη μας με μεγάλη χαρά, τη δωρεά του Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη – Livani Publishing Organization από τον αγαπημένο μας υποστηριχτή κο Κωνσταντίνο Μαρκόπουλο!! 🎖 Σας ευχαριστούμε πολύ!!👌
 
👨‍👩‍👧‍👦 Περιμένουμε κι εσάς στο Μουσικό Εργαστήρι να έρθετε από κοντά για να μοιραστεί η γνώση και η ευχαρίστηση που δίνει ένα βιβλίο! 📖

Ταξιάρχης - Ιωάννης Σαραντόπουλος

Chief Executive Officer (CEO)

🏗 Καταφέραμε και καλύψαμε ένα σημαντικό κενό της τοπικής κοινωνίας.

Μετα από την διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής κάθε χρόνο από το 2018 μέχρι σήμερα που συμβάλλουμε στην αναβάθμιση των πολιτιστικών δράσεων και στην ανάδειξη βασικών χαρακτηριστικών του φυκιού πλούτου του Ιστορικού Χωριού των Κρουνών και κατ’ επέκταση του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων καταφέραμε να παρέμβουμε στον Κοινωνικό Ιστό και να δημιουργήσουμε μια Δανειστική Βιβλιοθήκη.  Η έλλειψη σημείου επισκεψιμότητας για την ανάγνωση ενός βιβλίου χωρίς περιορισμούς και ίσες ευκαιρίες για όλους έγινε πράξη με πρωτοβουλία των μελών του Φορέα Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας Culture and Prosperity sce.

👥👥 Συνεχίζουμε ως Κοινωνικοί Επιχειρηματίες να σκεπτόμαστε και να λειτουργούμε με κοινωνικό πρόσημο, εναλλακτικές μεθόδους και να σχεδιάζουμε καινοτόμες λύσεις συγκριτικά με υπόλοιπες τις συμβατικές επιχειρήσεις.

🤝 Συνεργασία - Δικτύωση με Κέντρα Κοινότητας.

Ο φορέας Κ.ΑΛ.Ο Culture and Prosperity sce από το 2018 έχει υπογράψει και αποδεχθεί τους όρους ώς Συνεργαζόμενος Φορέας με τα Κέντρα Κοινότητας των Δήμων: Ανδρίτσαινας – Κρεστένων, Ζαχάρως και Αρχαίας Ολυμπίας στα πλαίσια της εθελοντικής Δικτύωσης. Σκοπός μας είναι να αξιοποιήσουμε τις συνεργασίες μας έτσι ώστε να επιτύχουμε μια άμεση και ασφαλή ενημέρωση των πολιτών για το σύνολο των δράσεων της Culture and Prosperity sce και τις Δανειστικής Βιβλιοθήκης. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν υπήρξε άριστη συνεργασία με το ανθρώπινο δυναμικό των παραπάνω Κέντρων Κοινότητας για την ενημέρωση των πολιτών στα πλαίσια των αναγκών υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΤΕΒΑ.

🔊 Ανοιχτό Κάλεσμα – Πρόσκληση

Καλούμε οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που επιθυμεί να ενισχύσει την Δανειστική Βιβλιοθήκη με Βιβλία και αποτελέσει βασικός πυλώνας στήριξης στο κοινωνικό έργο του Φορέα Κ.ΑΛ.Ο . Περιμένουμε τους πολίτες να μας επισκεφθούν από κοντά για να μοιραστούν την γνώση και την ευχαρίστηση που δίνει ένα βιβλίο!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial