fbpx
Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

ΘΕΜΑ:

2η Συνάντηση εργασίας για την υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του TEBA.


Η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Πολιτισμός και Ευημερία ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Ηλείας, ενημερώνει πως ολοκλήρωσε τη 2η συνάντηση εργασίας στις 02/04/2019 στον Δήμο Ζαχάρως στα πλαίσια της υλοποίησης των Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του TEBA.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ηΑντιδήμαρχος κα Αθηνά Γαλάνη, ο Εκπρόσωπος Επικοινωνίας Επιχειρησιακού Προγράμματος TEBA/FEAD κος Αντώνης Δρίλλιας για τον Δήμο Ζαχάρως και ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας κος Ιωάννης Σαραντόπουλος από την Πολιτισμός και Ευημερία Κοιν.Σ.Επ.

Η συνάντηση αφορούσε την οριστικοποίηση των υποδομών που θα διαθέσει ο Δήμος Ζαχάρως για την στέγαση και υλοποίηση των Συνοδευτικών Μέτρων του Επιχειρησιακού Προγράμματος και την ενημέρωση προς τους αρμόδιους του Δήμου από τον κο Ιωάννη Σαραντόπουλο σχετικά με το διαμορφούμενο εβδομαδιαίο πρόγραμμα που έχει προκύψει μετά από εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους πολίτες του Δήμου Ζαχάρως για να συμμετάσχουν στο Πρόγραμμα.

Κατά την λήξη της συνάντησης συμφωνήθηκε ότι οι εγκαταστάσεις που θα χρησιμοποιήσει ο Δήμος Ζαχάρως για την υλοποίηση των Συνοδευτικών Μέτρων είναι το Πνευματικό Κέντρο.

Τα Συνοδευτικά Μέτρα που έχει αναλάβει η Πολιτισμός και Ευημερία Κοιν.Σ.Επ. ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Π.Ε. Ηλείας να υλοποιήσει στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ι «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» του TEBA. είναι :

  • «Πολιτιστικές και Δημιουργικές Δραστηριότητες απασχόλησης για παιδιά»
  • «Συμβουλές διαχείρισης οικογενειακού προϋπολογισμού (Νομική Συνδρομή)»

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα συναντήσεων που έχει προκύψει μετά από την εκδήλωση ενδιαφέροντος των πολιτών του Δήμου Ζαχάρως είναι:

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ  
1ο Συνοδευτικό Μέτρο Υλοποίηση πολιτιστικών και δημιουργικών δραστηριοτήτων απασχόλησης για παιδιά / ωφελούμενους

Εταίρος – Δήμος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ

ΗΛΙΚΙΕΣ

ΣΗΜΕΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΖΑΧΑΡΩ 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019
04 ΜΑΙΟΥ 2019
14 ΜΑΙΟΥ 2019
28 ΜΑΙΟΥ 2019
15:30 – 16:30
16:30 – 17:30
17:30 – 18:30
18:30 – 19:30
19:30 – 20:30

14 – 18
10 – 14
6,5 – 10
3 – 4,5
4,5 – 6,5
Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ζαχάρως
2ο Συνοδευτικό Μέτρο Συμβουλές διαχείρισης οικογενειακού προϋπολογισμού Ομαδική Νομική Συμβουλευτική  

Εταίρος – Δήμος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

ΩΡΕΣ

ΣΗΜΕΙΟ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ
ΖΑΧΑΡΩ 13 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019 13:00 – 14:00 Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ζαχάρως

Οι ωφελούμενοι που δεν έχουν υποβάλει αίτηση συμμετοχής στα Συνοδευτικά Μέτρα, μπορούν να απευθυνθούν από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες λειτουργείας του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Ζαχάρως, για να προμηθευτούν το Ενημερωτικό Φυλλάδιο και να συμπληρώσουν τα στοιχεία της Αίτησης Συμμετοχής.

Οι ωφελούμενοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους :

  • Αίτηση εγγραφής στο Κ.Ε.Α.
  • Αστυνομική Ταυτότητα.
  • Α.Μ.Κ.Α.
  • Α.Φ.Μ.

Σημαντική Ενημέρωση

Τα Συνοδευτικά Μέτρα παρέχονται ως συνέχεια της διανομής τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής. Οι δικαιούχοι των Συνοδευτικών Μέτρων είναι οι δικαιούχοι του Κ.Ε.Α., οι οποίοι έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετάσχουν και στο Τ.Ε.Β.Α. Επίσης για την συμμετοχή των ωφελουμένων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες Πληροφορίες οι Ωφελούμενοι του Δήμου Ζαχάρως μπορούν να επικοινωνούν με την Πολιτισμός και Ευημερία Κοιν.Σ.Επ. στα παρακάτω στοιχεία:

Εταίρος Κοινωνικής Σύμπραξης: Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «Πολιτισμός και Ευημερία»

Ημέρες Προσέλευσης: Δευτέρα έως Παρασκευή

Ώρες Προσέλευσης: 17:00 – 20:00

Διεύθυνση: Τέρμα Ξενοφώντος Κρέστενα Ν. Ηλείας.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ιωάννης Σαραντόπουλος

Τηλ.: 2625400247 / 6939789142

Ε-mail: koinseppe@gmail.com

Site: www.cultureprosperity.eu

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial