Ως ενεργό μέλος και Υπεύθυνος Διαχείρισης, Εσωτερικής Οργάνωσης και Επικοινωνίας, Μέλος της Πολιτισμός και Ευημερία Κοιν.Σ.Επ. (Culture and Prosperity sce) μπορώ να πω, πως από το 2018 έως σήμερα με την ολοκλήρωση τριών διοργανωτικών εκδηλώσεων στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στον Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων έχουμε καταφέρει να αναβαθμίσουμε την καλλιτεχνική έκφραση και εξωστρέφεια των μαθητών του Μουσικού Εργαστηρίου που διατηρούμε ως επιχείρηση στα Κρέστενα, να δώσουμε δικαίωμα συμμετοχής σε διάφορους Συλλόγους που εκπροσωπούν πολιτιστικές και δημιουργικές δράσεις, σε ανθρώπους που ασχολούνται στον δημιουργικό τομέα καθώς και στην προβολή του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων με την παράλληλη συμμετοχή μας  ως διοργανωτές στο Εθνικό και Ευρωπαϊκό Επίπεδο Διοργανωτών της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.

Στόχος της Διοίκησης αλλά και της Ομάδας της Culture and Prosperity sce κάθε χρόνο είναι να προσκαλεί φυσικά και νομικά πρόσωπα ανεξαρτήτου τοποθεσίας και τομέα έκφρασης να συμμετέχει, στο τριήμερο εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής.

Από το 2018 η ως διοργανωτές οργανώνουμε και υλοποιούμε τις εκδηλώσεις μας στο Ιστορικό Χωριό των Κρουνών σε συνεργασία με τον ιδιοκτήτη της Πολυπολιτισμικής Γωνιάς Κολονάκι ο οποίος μας παραχωρεί δωρεάν τα απαραίτητα εργαλεία που απαιτούνται για την υποστήριξη των εκδηλώσεων.

Ταξιάρχης – Ιωάννης Σαραντόπουλος

Υπεύθυνος Διαχείρισης, Εσωτερικής Οργάνωσης και Επικοινωνίας, Μέλος της Πολιτισμός και Ευημερία Κοιν.Σ.Επ. (Culture and Prosperity sce)

Το 2020 ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά για όλους μας, κάτι που μας έβαλε στην διαδικασία να διοργανώσουμε την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στον Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρέστενας με την δυναμική που παρέχει η Τεχνολογία στις μέρες μας. Ξεκινήσαμε δειλά μπορώ να πω διότι δεν γνωρίζαμε πως θα το εισπράξει ο κόσμος αυτό το εγχείρημα δεδομένου ότι θα εκλείψει τελείως το στοιχείο συνάντησης, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Τα αποτελέσματα ήταν θετικά σε πολύ μεγάλο βαθμό, που σε συνδυασμό με τον Εθνικό Φορέα Διαχείρισης της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής αλλά και με προσκοπικές ενέργειες των μελών της ομάδας μας, καταφέραμε την 21η Ιουνίου να την διαδώσουμε με έντονο τρόπο φτάνοντας τις 16.200 προβολές απήχησης, χωρίς βέβαια να έχουν ολοκληρωθεί πλήρως, η συνολική καταγραφή των δημοσιεύσεων των βιντεοσκοπημένων βίντεο από μαθητές του Μουσικού Εργαστηρίου, ενέργεια την οποία πραγματοποιήσαμε μέσω της επίσημης σελίδας που διατηρούμε στο Facebook. Πρόκειται για έναν αρκετά μεγάλο αριθμό που μας ικανοποιεί σε μεγάλο βαθμό, διότι αντιλαμβανόμαστε και εμείς ως ομάδα, την αγάπη του κόσμου που παρακολουθεί την σελίδα μας στο Facebook Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στον Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Αξίζει να σημειωθεί ότι η οργάνωση και υποστήριξη με την ευρύτερα έννοια του όρου γίνεται, με δαπάνες της Culture and Prosperity sce χωρίς καμία άλλη συμμετοχή, φυσικών ή νομικών προσώπων του Ιδιωτικού ή του Δημόσιου Τομέα.

Τα σχέδια μας δεν σταματάνε και με αφορμή τα 200 χρόνια εορτασμού της Επανάστασης του 1821, έχουμε ξεκινήσει από τώρα να σχεδιάζουμε τα  επόμενα βήματά μας.

Στοιχεία Επικοινωνίας :

Τηλέφωνο: 2625400247

Τ.Κ. : 27055

E – mail : koinseppe@gmail.com