fbpx
Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Η επιθυμία μας να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, εκφράζεται με κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στην καθημερηνότητά μας μέσα από την συνεχόμενη αναζήτηση μεθόδων για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η Ομάδα της Culture an Prosperity s.c.e. εργάζεται καθημερινά, συλλέγει πληροφορίες, σχεδιάζει και προγραμματίζει τα επόμενα επιχειρηματικά βήματα για την υλοποίηση στοχευμένων παρεμβάσεων και υπηρεσιών προς όφελος, των υπαρχόντων και δυνητικών μελλοντικών πελατών.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής πολιτικής που χαράζει τόσο η Διοίκηση όσο και τα μέλη της Culture and Prosperity s.c.e. αναζητήθηκαν εναλλακτικοί τρόποι παροχής υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τα παραπάνω η διοίκηση εστίασε στα οφέλη που προκύπτουν από τον τομέα της Τεχνολογίας για ενσωματώσει παρεχόμενες υπηρεσίες στην Εκπαίδευση.

Διαπιστώθηκε πως μέσω απόκτησης πλατφόρμας e – Learning (ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω Moodle) και Webinar Room (Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση) δίνεται η δυνατότητα ζωντανής (live) παρακολούθησης μαθημάτων ατομικά ή ομαδικά.

Η ενέργεια αυτή δίνει την δυνατότητα στον μαθητή να ενισχύσει την μαθησιακή του πορεία, χωρίς να μετακινηθεί από το γεωγραφικό σημείο που βρίσκεται (πχ τόπος διαμονής). Η φυσική παρουσία του μαθητή συνεχίζει να υφίστασαι με την διαφορά πως η παρουσία του περιορίζεται για την παρακολούθηση και αξιολόγηση των γνώσεων που έχει αποκτήσει.

Για την επέκταση και εξ αποστάσεως υποστήριξη της ενισχυτικής διδασκαλίας μουσικών οργάνων χρησιμοποιούμε την σύγχρονη εκπαίδευση μεσώ Webinar Room.Μεταξύ αυτών επιτυγχάνονται:

🔹️ Δυνατότητα σύνδεσης από Ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό ή tablet.

🔹 ️Live συνομιλία του καθηγητή με τους μαθητές.

🔹️ Διαδραστικός Πίνακας με κοινή χρήση γραφής του καθηγητή και του μαθητή.

🔹️ Χωρητικότητα 30 ατόμων on line με δυνατότητα μέγιστης ταυτόχρονης συμμετοχής 100 ατόμων.

🔹️ Παρουσιολόγιο.

🔹️ Ανέβασμα (upload) Εκπαιδευτικών αρχείων σε μορφή pdf, word και power. point και δυνατότητα αποθήκευσης από τον μαθητή στον υπολογιστή ή στο κινητό ή tablet.

🔹️ Δυνατότητα απομόνωσης μαθητών από την κεντρική αίθουσα για προσωπική συνομιλία με τον καθηγητή χωρίς καμία άλλη διακοπή της ροής των μαθημάτων.

Είναι μερικά από τα σημαντικότερα εργαλεία για την υποστήριξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να κάνει χρήση των υπηρεσιών μας θα χρειαστεί να συμπληρώσει σχετική  Φόρμα Συμμετοχής .  Σε περίπτωση που ο μαθητής είναι κάτω των 18 ετών η Φόρμα Συμμετοχής θα χρειαστεί να συμπληρωθεί με τα στοιχεία του κηδεμόνα. 

Θέματα

1) Σύνθεση κάδρου

2) Φωτισμός

3) Τεχνικά χαρακτηριστικά φωτογραφικής μηχανής

4) Επεξεργασία εικόνας

5) Εικαστική προσέγγιση

Κάθε μάθημα διαρκεί 55" Λεπτά.

Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.) για 4 μαθήματα το Μήνα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα ομαδικά μαθήματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2625400247 καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00 πμ έως της 13:00 μμ 

Εκπαιδευτικό Προσωπικό 

Βιογραφικό

Ο Βαγγέλης Σαραντόπουλος είναι Φωτογράφος, Σκηνοθέτης, Ποιητής, Συγγραφέας και Σεναριογράφος.

Το 2003 και με το πέρας των σπουδών του, το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης ΙΕΚ ΑΚΜΗ τον βράβευσε με το πρώτο βραβείο Φωτογραφίας για το έργο του «Εγκατάλειψη,» μια συλλογή από φωτογραφίες του παλιού Λαδικού Ηλείας, ένα χωριό που εγκαταλείφθηκε τη δεκαετία  του 1970 έπειτα από σεισμό.

Μαζί με το βραβείο, κέρδισε και μια υποτροφία η οποία του επέτρεψε να σπουδάσει Σκηνοθεσία και Σεναριογραφια.

Πραγματοποίησε δυο φωτογραφικές εκθέσεις στην διοργάνωση «Γιορτή της Σταφίδας» στα Κρέστενα Ηλείας και έχει συμμετάσχει σε άλλες τέσσερις ομαδικές εκθέσεις Φωτογραφίας. Εργάστηκε σαν Φωτογράφος για το περιοδικό KIDS FUN αλλά και σε διαφορά φωτογραφικά στούντιο στον τομέα της διαφήμισης.

Ταυτόχρονα, δραστηριοποιητε στο χώρο της Σκηνοθεσίας. Εργάζεται σαν βοηθός σκηνοθέτη σε  ερασιτεχνικές παραστάσεις και ταινίες μικρού μήκους, ενώ παράλληλα διασκευάζει σενάρια.

Δεν εγκαταλείπει όμως τη φωτογραφία, αφού από το 2007 μέχρι το 2011 εργάζεται σαν αθλητικός φωτογράφος.

Στρέφεται στη Συγγραφή και την ποίηση και το 2012 εκδίδει δικά του ποιήματα στην ανθολογία ποιημάτων «Όνειρα των Μύθων». Την ίδια χρόνια, το περιοδικό Συμπαντικές Διαδρομές του απονέμει το Δεύτερο Βραβείο Λογοτεχνίας του Φανταστικού Larry Niven, για τη νουβελετα «Ξημέρωμα Βαθιά Μέσα στη Γη».

Μεταβαίνει στην Ουαλία όπου και ξεκινάει τη συγγραφή στην αγγλική γλώσσα, εκδίδοντας πληθώρα διηγημάτων, με το πρώτο του μυθιστόρημα να βρίσκεται υπό έκδοση.

Τέλος, έχει υπάρξει μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Σεναριογράφων.

Συνεχίζει να φωτογραφίζει και να γράφει, ενώ παράλληλα ασχολείται και με τη διδασκαλία, αφού το μεγαλύτερο πάθος του είναι να μεταδίδει τις γνώσεις του σε άλλους.

 Γενική Ενημέρωση 

  • Εφόσον ο εδνιαφερόμενος συμπληρώσει την Φόρμα Συμμετοχής η ομάδα της Culture and Prosperity s.c.e. θα  αποστείλει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e – mail) που έχει δηλώσει τον αριθμό IBAN για την καταβολή το χρηματικού ποσού. 

  • Η αιτιολογία κατάθεσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας θα χρειαστεί να αναφέρει: π.χ. ” Παρακολούθηση Μαθημάτων Μουσικής/Κιθάρα”

  • Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού ο συμμετέχον θα χρειαστεί να επικοινωνήσει με την Culture and Prosperity s.c.e. για το συντονισμό και προγραμματισμό των μαθημάτων.

  • Μετά την ταυτοποίηση της καταβολής του ποσού η Culture and Prosperity  s.c.e. αποστέλλει σχετικές οδηγίες σύνδεσης και τον προσωπικό κωδικό.

  • Για οποιοδήποτε θέμα και αν προκύψει πριν και κατά την διαδικασία σύνδεσης ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί στο τηλέφωνο 2625400247 καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00 πμ έως της 13:00 μμ 

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατ’ εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, γνωστού ως GDPR, που τέθηκε σε εφαρμογή τον Μάιο 2018, καθιερώνοντας ενιαίο νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, παράλληλα με την υποβολή της συμπληρωμένης Φόρμας Συμμέτοχης θα διατηρούμε στο αρχείο μας, την ταχυδρομική, την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας και το τηλέφωνο επικοινωνίας για να επικοινωνούμε μαζί σας και να σας στέλνουμε προσκλήσεις και  πληροφορίες, που αφορούν τη συμμετοχή σας στα Εξ αποσπάσεως Μαθήματα που έχετε δηλώσει.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial