fbpx
Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

E- learning Μουσικό Εργαστήρι

Η επιθυμία μας να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας, εκφράζεται με κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται στην καθημερηνότητά μας μέσα από την συνεχόμενη αναζήτηση μεθόδων για το καλύτερο αποτέλεσμα. Η Ομάδα της Culture an Prosperity s.c.e. εργάζεται καθημερινά, συλλέγει πληροφορίες, σχεδιάζει και προγραμματίζει τα επόμενα επιχειρηματικά βήματα για την υλοποίηση στοχευμένων παρεμβάσεων και υπηρεσιών προς όφελος, των υπαρχόντων και δυνητικών μελλοντικών πελατών.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής πολιτικής που χαράζει τόσο η Διοίκηση όσο και τα μέλη της Culture and Prosperity s.c.e. αναζητήθηκαν εναλλακτικοί τρόποι παροχής υπηρεσιών.

Σύμφωνα με τα παραπάνω η διοίκηση εστίασε στα οφέλη που προκύπτουν από τον τομέα της Τεχνολογίας για ενσωματώσει παρεχόμενες υπηρεσίες στην Εκπαίδευση.

Διαπιστώθηκε πως μέσω απόκτησης πλατφόρμας e – Learning (ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω Moodle) και Webinar Room (Σύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση) δίνεται η δυνατότητα ζωντανής (live) παρακολούθησης μαθημάτων ατομικά ή ομαδικά.

Η ενέργεια αυτή δίνει την δυνατότητα στον μαθητή να ενισχύσει την μαθησιακή του πορεία, χωρίς να μετακινηθεί από το γεωγραφικό σημείο που βρίσκεται (πχ τόπος διαμονής). Η φυσική παρουσία του μαθητή συνεχίζει να υφίστασαι με την διαφορά πως η παρουσία του περιορίζεται για την παρακολούθηση και αξιολόγηση των γνώσεων που έχει αποκτήσει.

Η Culture and Prosperity s.c.e. στην έδρα της λειτουργεί το Μουσικό Εργαστήρι. Το Μουσικό Εργαστήρι είναι ένας καλλιτεχνικός χώρος, ο οποίος εστιάζει στην ιδιαίτερη εκπαίδευση της Μουσικής και Μουσικοκινητικής Αγωγής, μέσω της βιωματικής απασχόλησης, έτσι ώστε η προσέγγιση του μαθητή για την πολιτιστική παιδεία να εναρμονίζεται και να εμπνέει την παιδική ψυχή. 

Υλοποιείται από το 2013 μέχρι και σήμερα και συμβάλλει καθημερινά στην πνευματική ανάπτυξη τόσο της περιοχής των Κρεστένων, όσο και των απομακρυσμένων περιοχών που για πολύ καιρό στερούνταν τη μουσική εκπαίδευση.

Τμήμα Φωνητικής και Ορθοφωνίας

Για την επέκταση και εξ αποστάσεως υποστήριξη της ενισχυτικής διδασκαλίας μουσικών οργάνων χρησιμοποιούμε την σύγχρονη εκπαίδευση μεσώ Webinar Room.Μεταξύ αυτών επιτυγχάνονται:

🔹️ Δυνατότητα σύνδεσης από Ηλεκτρονικό υπολογιστή, κινητό ή tablet.

🔹 ️Live συνομιλία του καθηγητή με τους μαθητές.

🔹️ Διαδραστικός Πίνακας με κοινή χρήση γραφής του καθηγητή και του μαθητή.

🔹️ Χωρητικότητα 30 ατόμων on line με δυνατότητα μέγιστης ταυτόχρονης συμμετοχής 100 ατόμων.

🔹️ Παρουσιολόγιο.

🔹️ Ανέβασμα (upload) Εκπαιδευτικών αρχείων σε μορφή pdf, word και power. point και δυνατότητα αποθήκευσης από τον μαθητή στον υπολογιστή ή στο κινητό ή tablet.

🔹️ Δυνατότητα απομόνωσης μαθητών από την κεντρική αίθουσα για προσωπική συνομιλία με τον καθηγητή χωρίς καμία άλλη διακοπή της ροής των μαθημάτων.

Είναι μερικά από τα σημαντικότερα εργαλεία για την υποστήριξη της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Κάθε ενδιαφερόμενος που επιθυμεί να κάνει χρήση των υπηρεσιών μας θα χρειαστεί να συμπληρώσει σχετική  Φόρμα Συμμετοχής .  Σε περίπτωση που ο μαθητής είναι κάτω των 18 ετών η Φόρμα Συμμετοχής θα χρειαστεί να συμπληρωθεί με τα στοιχεία του κηδεμόνα.  Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν τις παρακάτω κατηγορίες μαθημάτων:

Ενισχυτική διδασκαλία στα παρακάτω μουσικά όργανα:

Αρμόνιο

Μπουζούκι

Κάθε μάθημα διαρκεί 55" Λεπτά.

Το κόστος συμμετοχής είναι 50 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α.) για 4 μαθήματα το Μήνα.

Σε περίπτωση δημιουργίας ομαδικής εκμάθησης οι τιμές διαφοροποιούνται με την ανάλογη έκπτωση. 

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα ομαδικά μαθήματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 2625400247 καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00 πμ έως της 13:00 μμ 

Εκπαιδευτικό Προσωπικό 

Βασιλική Χαριλάου

Καθηγήτρια Μουσικής

Η Βασιλική Χαριλάου γεννήθηκε το 1981 στην Αθήνα με καταγωγή από τη Σάμο. Μυήθηκε στο χώρο της μουσικής από την προνηπιακή ηλικία με παρότρυνση του μπουζουξή πατέρα της, παίζοντας μπαγλαμά, ύστερα μπουζούκι και κιθάρα, ενώ 8 ετών ξεκίνησε μαθήματα στο ακορντεόν. Αποφοίτησε το 1999 με άριστα από τον κλάδο “Κοινωνικής Πρόνοιας και Βρεφονηπιοκομίας” του Πολυκλαδικού Λυκείου της Σάμου και μέχρι το 2008 είχε πάρει με άριστα τα Πτυχία στο ακορντεόν και στο αρμόνιο, Πτυχίο και Δίπλωμα στο πιάνο με άριστα, όπως και διαδοχικά τα θεωρητικά πτυχία: Ωδικής, Ειδικό Αρμονίας, Αντίστιξης και Φούγκας με άριστα. Παράλληλα, από το 2006 μέχρι και σήμερα έχει παρακολουθήσει πολυάριθμα βιωματικά-επιμορφωτικά σεμινάρια για: προπαιδεία πιάνου, θεατρικό παιχνίδι, δραματοποίηση, μαθησιακά προβλήματα (δυσλεξία και ΔΕΠ-Υ), μουσικές κατασκευές και Μουσικοκινητική Αγωγή στα συστήματα Orff, Dalcroze, Codaly.

  Στην περίοδο φοίτησής της στην Αθήνα, γνώρισε αρκετά ελληνικά-νεανικά μουσικά σχήματα και έπαιξε πλήκτρα, κιθάρα και κρουστά, αλλά και για κάθε καλοκαίρι συνήθιζε να συμμετέχει στην ορχήστρα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του δήμου στη Σάμο.

  Ξεκίνησε από το 2004 τα ιδιαίτερα μαθήματα Μουσικών οργάνων και αργότερα τα Ανώτερα Θεωρητικά. Επίσης εργάστηκε ως καθηγήτρια μουσικής στα ωδεία «Όπερα» και «Εθνικό Ωδείο Ζωγράφου» στην Αθήνα, αλλά και ως δασκάλα Μουσικοκινητικής Αγωγής Orff- Schulwerk, ενώ συνεργάστηκε με το Δήμο Αγ. Αναργύρων Αθήνας για τις μουσικές συνοδείες διαφόρων εκδηλώσεων του Δημοτικού Ωδείου.

  Τη σχολική σεζόν 2009-2010 δούλεψε ως ωρομίσθια δασκάλα μουσικής στο Δημοτικό Κρυονερίου Κορινθίας, αλλά και ως καθηγήτρια ακορντεόν στο Μουσικό Γυμνάσιο Σπάρτης. Το 2011 ίδρυσε Μουσικό Εργαστήρι στο Νομό Ηλείας και μέχρι σήμερα εργάζεται με την αρμοδιότητα της καλλιτεχνικής διεύθυνσης αλλά και διδασκαλίας μουσικών οργάνων και τμημάτων Μουσικοκινητικής Αγωγής Orff-Schulwerk σε παιδιά νηπιακής και προνηπιακής ηλικίας.

   Απ’ το 2013 έως και σήμερα, έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση στην Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση “Πολιτισμός και Ευημερία” για όλες τις πολιτιστικές και μουσικές δραστηριότητες, δίνοντας βαρύτητα στην καλλιτεχνική εξωστρέφεια των πολιτών του Νομού με ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση στα παιδιά απομακρυσμένων ορεινών περιοχών. Στο διάστημα αυτό έχει διοργανώσει, συντονίσει και διευθύνει πολυάριθμες μαθητικές εκδηλώσεις σε εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους, με οργανικά σύνολα, χορωδιακές ομάδες, ομάδες δραματοποίησης, ερμηνευτικές επιδείξεις και μουσικοκινητικές παραστάσεις.

  Επιπλέον από το 2018 διευθύνει και συντονίζει καλλιτεχνικά τις δράσεις για την Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής που πραγματοποιείται για το Δήμο Ανδρίτσαινας-Κρεστένων.

Φόρμα Συμμετοχής για Ηλικίες άνω των 18 ετών.

Φόρμα Συμμετοχής για Ηλικίες κάτω των 18 ετών.

     Γενική Ενημέρωση 

  • Εφόσον ο εδνιαφερόμενος συμπληρώσει την Φόρμα Συμμετοχής η ομάδα της Culture and Prosperity s.c.e. θα  αποστείλει στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e – mail) που έχει δηλώσει τον αριθμό IBAN για την καταβολή το χρηματικού ποσού. 

  • Η αιτιολογία κατάθεσης για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας θα χρειαστεί να αναφέρει: π.χ. ” Παρακολούθηση Μαθημάτων Μουσικής/Κιθάρα”

  • Μετά την καταβολή του χρηματικού ποσού ο συμμετέχον θα χρειαστεί να επικοινωνήσει με την Culture and Prosperity s.c.e. για το συντονισμό και προγραμματισμό των μαθημάτων.

  • Μετά την ταυτοποίηση της καταβολής του ποσού η Culture and Prosperity  s.c.e. αποστέλλει σχετικές οδηγίες σύνδεσης και τον προσωπικό κωδικό.

  • Για οποιοδήποτε θέμα και αν προκύψει πριν και κατά την διαδικασία σύνδεσης ο ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί στο τηλέφωνο 2625400247 καθημερινά από Δευτέρα έως και Παρασκευή από τις 10:00 πμ έως της 13:00 μμ 

ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατ’ εφαρμογή του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, γνωστού ως GDPR, που τέθηκε σε εφαρμογή τον Μάιο 2018, καθιερώνοντας ενιαίο νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων σε όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ, παράλληλα με την υποβολή της συμπληρωμένης Φόρμας Συμμέτοχης θα διατηρούμε στο αρχείο μας, την ταχυδρομική, την ηλεκτρονική διεύθυνσή σας και το τηλέφωνο επικοινωνίας για να επικοινωνούμε μαζί σας και να σας στέλνουμε προσκλήσεις και  πληροφορίες, που αφορούν τη συμμετοχή σας στα Εξ αποσπάσεως Μαθήματα που έχετε δηλώσει.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial