Bestbnb Western Greece – Υπηρεσίες

Επισκεπτόμαστε το ακίνητό σας μετά από την επικοινωνία με τον εκπρόσωπο της bestbnb Western Greece, εξετάζουμε σε πραγματικό χρόνο την κατάστασή του, τις δυνατότητές και την καταλληλότητά του.

Σε δεύτερο χρόνο πραγματοποιούμε, μέσω ειδικού ελέγχου την ανταγωνιστικότητα στα κανάλια αναζήτησης (airbnb, booking κλπ) και σας αποστέλλουμε μία αναλυτική εκτίμηση του ακινήτου σας, που αφορά τα έσοδα που μπορεί να αποφέρει σε σχέση με τον ανταγωνισμό και την χρονική περίοδο.

Καταγράφουμε και καταχωρούμε το ακίνητό σας στα κανάλια αναζήτησης, δημιουργούμε αναλυτικές οδηγίες για γρήγορη και εύκολη ενημέρωση των επισκεπτών, σχεδιάζουμε και δημιουργούμε την ιστοσελίδα του ακινήτου σας δωρεάν για επιπλέον πληροφορίες και δυνατότητες (extra φωτογραφικό υλικό, video κλπ). 

Η bsetbnb Western Greece εστιάζει στην εκπαίδευση των συνεργαζόμενων ιδιοκτήτων ακινήτων δημιουργώντας και σχεδιάζοντας δωρεάν:

  • Ομαδικές συναντήσεις με σκοπό την βέλτιστη διαχείριση του ακίνητου.
  • Παρουσιάσεις καλών πρακτικών διαχείρισης.
  • Παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών.
  • Παροχή νομικής συμβουλευτικής.

Στο πλαίσιο των υπηρεσιών μας παρέχουμε τον καθαρισμό του ακινήτου. Το έμπειρο προσωπικό που διαθέτουμε αναλαμβάνει εξολοκλήρου τον καθαρισμό του ακινήτου σας.

Η MyBestCard είναι μια εκπτωτική κάρτα, όμορφη, απλή και χρήσιμη τόσο στον φιλοξενούμενο όσο και στην συνεργαζόμενη επιχείρηση της τοπικής αγοράς.

Στοχεύει στη σύνδεση των φιλοξενουμένων τουριστών όλων των συνεργαζόμενων ξενοδοχείων και καταλυμάτων που προμηθεύονται την κάρτα, με άλλες επιχειρήσεις της αγοράς γύρω από τα καταλύματα και τα ξενοδοχεία όπως για παράδειγμα επιχειρήσεις εστίασης, ψυχαγωγίας, τουριστικών ειδών, οργάνωσης τουριστικών περιηγήσεων αλλά και μουσεία ή αξιοθέατα της περιοχής. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω μιας κεντρικής βάσης δεδομένων που έχουμε δημιουργήσει ανεξάρτητα αν η κράτηση προήρθε από διαφορετική πηγή (booking, airbnb κλπ).

Ο επισκέπτης και κάτοχος της κάρτας γίνεται αυτόματα μέλος μιας μεγάλης ταξιδιωτικής οικογένειας της οποίας τα μέλη μοιράζονται μεταξύ τους τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες. Επιπρόσθετα, ο κάτοχος της MyBestCard επωφελείται από μια σειρά προνομίων, όπως:

  • Η δυνατότητα έκπτωσης σε κρατήσεις που πραγματοποιούνται σε πλατφόρμες και η δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία personal travel agent για μεγιστοποίηση της ταξιδιωτικής του εμπειρίας (τι θα δει, που θα φάει, που θα διασκεδάσει),
  • Η δυνατότητα επικοινωνίας με τηλεφωνικό κέντρο που λειτουργεί 7/24/365 στην γλώσσα του, παρέχοντας ασφάλεια στον κάτοχο της σε όλη τη διάρκεια των διακοπών του.

Η βάση δεδομένων της MyBestCard, τηρώντας όλους τους ισχύοντες κανόνες δεοντολογίας και προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR), συγκεντρώνει τα απαραίτητα στοιχεία που χρειάζονται για να διατηρηθεί η σχέση πελάτη-επιχείρησης με τον κάτοχο της, όλο τον χρόνο, πέρα από την περίοδο της φιλοξενίας του στο κατάλυμα ή το ξενοδοχείο που συνεργάζεται με την MyBestCard.

Γνωρίζοντας τις συνήθεις προτιμήσεις του επισκέπτη, δημιουργείται αυτόματα το προφίλ του επισκέπτη, που επιτρέπει την παροχή όλο το έτος προσωποποιημένης πληροφόρησης στον κάτοχο της κάρτας και δυνητικά επαναλαμβανόμενο επισκέπτη των συνεργαζόμενων καταλυμάτων, ξενοδοχείων, μουσείων , επιχειρήσεων κλπ.

Προβολή του ακινήτου σας μέσω της υπηρεσίας 3D mellon

  • VIRTUAL REALITY: Απολαύστε την τεχνολογία VR στο χώρο σας.
  • ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ Απίστευτη τρισδιάστατη προβολή 3D Walkthrough του χώρου σας και προβολή σημείων ενδιαφέροντος.
  • ΚΑΤΟΨΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ & ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ: Κάτοψη του χώρου και στατιστικές μετρήσεις απόδοσης της προβολής σας.
  • ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ: Tags, Video, V-Shop  και όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της ιδιοκτησίας σας.
  • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 4Κ & VIDEO: Φωτογραφίες 3D και 360° που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οπουδήποτε

https://www.3dmellon.com/

Δίκτυο Συνεργατών

Στο πλαίσιο της αναπτυξιακής στρατηγικές και πολιτικής που έχει αποφασίσει η Διοίκηση της Πολιτισμός και Ευημερία Κοιν.Σ.Επ. για την βέλτιστη εξυπηρέτηση των Ιδιοκτητών Ακινήτων έχουμε σχεδιάσει και οργανώσει την δημιουργία ενός άτυπου δικτύου που αποτελείτε από φυσικά και ΝΠΙΔ προερχόμενα από διάφορους επαγγελματικούς κλάδους. (π.χ. Εστίαση, υπηρεσίες, προϊόντα κλπ).

Μοναδικός σκοπός του δικτύου επικεντρώνεται στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας των φυσικών και Νομικών Προσώπων, χωρίς να υπάρχει καμία παρέμβαση ή οικονομική απαίτηση από την Πολιτισμός και Ευημερία Κοιν.Σ.Επ., ούτε ως προς την ένταξη  συνεργατών στο δίκτυο αλλά ούτε και στην συμφωνία μεταξύ ιδιοκτήτη και του παρόχου υπηρεσιών.