Στο πλαίσιο της οριζόντιας συνεργασίας μεταξύ των δυο (2) φορέων της Κοινωνικής και Αλληλέγγυας Οικονομίας

Culture and Prosperity sce και Culture Development & Tourism Social Cooperative Society (CDT) ενεργοποιούμε την υπηρεσία 3d mellon.

Η 3dmellon δημιουργήθηκε ως μία ακόμη υποστηρικτική δράση στην εξελικτική πορεία της Culture Development & Tourism Social Cooperative Society (CDT) γνωστή για την κοινωνικού χαρακτήρα στήριξη που παρέχει τα τελευταία χρόνια σε ανθρώπους και επιχειρήσεις του τουρισμού και όχι μόνο.

​Σε συνεργασία με τα τμήματα της CDT έχοντας στο οπλοστάσιο μας τα καλύτερα λογισμικά του κόσμου και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, η ομάδα μας παρουσιάζει την πιο ολοκληρωμένη πρόταση στον κόσμο της Εικονικής Πραγματικότητας.

360° φωτογραφήσεις προϊόντων και 3D φωτογράφιση για δημιουργία VR-SITE και V SHOP, 4K Video 360° για κάλυψη εκδηλώσεων, 360° live streaming και Aerial Photography αποκλειστικά στην 3dmellon.

Αναλυτικά οι παρεχόμενες υπηρεσίες της 3dmellon παρουσιάζονται παρακάτω, ενώ στο πεδίο spaces  ( https://www.3dmellon.com/) μπορείτε να απολαύσετε 3d περιηγήσεις και πολλές 360° φωτογραφίες διαφόρων δημιουργών που χρησιμοποιούν τα ίδια λογισμικά και εξοπλισμό που χρησιμοποιούμε και εμείς.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία ή για να κλείσετε ραντεβού για μία δωρεάν επίσκεψη στο χώρο σας.

Εμπιστευτείτε μας για να δείτε πως μπορεί η επιχείρηση, το γραφείο, το κατάλυμα ή το ξενοδοχείο σας να απογειωθεί χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα.!!