Καλλιτεχνική Εξωστρέφεια

Βασική αρχή της Κοιν.Σ.Επ. «Πολιτισμός και Ευημερία» αποτελεί ότι, οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις είναι ουσιαστικό τμήμα της μουσικής παιδείας, που δεν θα πρέπει να περιορίζεται στα μαθήματα. Συνεπώς, ο σπουδαστής χρειάζεται να έχει μια πιο ολοκληρωμένη επαφή με τη μουσική και τον πολιτισμό γενικότερα ώστε να ωριμάζει καλλιτεχνικά και πνευματικά, είτε παρακολουθώντας διάφορες μουσικές εκδηλώσεις, είτε συμμετέχοντας ενεργά ο ίδιος. Η συμμετοχή του στις καλλιτεχνικές και πολιτιστικές διαδικασίες, πρέπει να είναι η σύνδεση της τέχνης με την υπόλοιπη πνευματική ζωή της πόλης. Από το 2013 δραστηριοποιούμαστε στα πλαίσια της καλλιτεχνικής εξωστρέφειας, προβλέποντας κάθε χρόνο τη διοργάνωση συναυλιών, εκδηλώσεων και άλλων δραστηριοτήτων, που υλοποιούνται από τους σπουδαστές του Μουσικού Εργαστηρίου.
  Παράλληλα, υποστηρίζουμε τη διοργάνωση συναυλιών, θεατρικών παραστάσεων, αλλά και τη δημιουργία διάφορων καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων, που αφορούν το ευρύτερο κοινό, σε συνεργασία με έμπειρους καλλιτέχνες.

Διοργάνωση Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής στον Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων

Από το 2018 η Πολιτισμός και Ευημερία Κοιν.Σ.Επ. έχει αναλάβει την διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων. Η διοργάνωση της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής το 2018 ( https://cultureprosperity.eu/?p=355 ) πραγματοποιήθηκε στους Κρουνούς του Δήμου Ανδρίτσαινας – Κρεστένων σε Ιδιωτικό χώρο και συγκεκριμένα στην Πολυπολιτισμική Γωνιά «Κολωνάκι» / Multicultural Corner Krouni .